Urmărește-ne în Social Media

rock

Sarmalele Reci / Timpuri Noi / Semne

Poster eveniment Sarmalele Reci / Timpuri Noi / Semne
 • Data
  joi, 4 octombrie 2018
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Quantic Club,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

4 octombrie 2018 în Club Quantic este o seară cu trei concerte. Sarmalele Reci, Timpuri Noi și Semne vor urca pe scenă și vor încânta publicul cu piesele lor.

Bilete concert Sarmale Reci / Timpuri Noi / Semne

 • Presale - 35 lei

Înființată în 1993, cu o discografie ce cuprinde opt albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, Sarmalele Reci are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie și energie.

Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaştere din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, trupa primit premiul "Actualitatea Muzicală" pentru 14 ani de succes în muzica rock.

Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hit-urilor pe care publicul le știe atât de bine: "Stere","Adeline", "Luca", "Helga", "Bordelul Mov", "Catran", "Nato", "Tata", iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Trupa de rock alternativ SEMNE a apărut în anul 2007, la inițiativa vocalistului Adrian Tanase de la Țapinarii, alături de Ionuț Ivana (ex-Dracula), prieten din copilărie al lui Tănase - cei doi cântând împreună în mai multe trupe de-a lungul anilor (din 1996) - și de Victor Adrian Rus, chitaristul trupei 9,7 Richter. Trupa are la activ diverse concerte și festivaluri, iar în prezent pregătește doua piese noi în limba română – „Superman” și „Ochii din ecran”, cea din urma fiind înregistrată în studio.

Astăzi, SEMNE este formată din: Adrian Tănase (voce), Mihai Călușeriu (chitară), Sorin Mihai Popa (chitară), Ionuț Ivana (bass) și Marius Crețu (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 septembrie 2018. Ref #116288

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2022 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.