Urmărește-ne în Social Media

rock

Sarmalele Reci & Timpuri Noi

Poster eveniment Sarmalele Reci & Timpuri Noi

Dacă iubești rock-ul și te simți nostalgic după vremurile de altă dată, Timpuri Noi și Sarmalele Reci vin într-un dublu show la Berăria H pe 7 aprilie.

Bilete concert Sarmalele Reci & Timpuri Noi la Berăria H

  • Categoria A - 79 lei
  • Categoria B - gratuit primele 200 de locuri cu rezervare obligatorie

Acces copii:

  • Copiii până în 8 ani nu plătesc bilet și nu au loc rezervat la masă

Timpuri Noi este unul dintre simbolurile rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hit-urilor pe care publicul le știe atât de bine: "Stere","Adeline”, "Luca", "Helga", "Bordelul Mov", "Catran", "Nato", "Tata", iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Un amestec original şi eclectic de rock'n'roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, cântecele Sarmalele Reci au mesaje emblematice și, din păcate, încă actuale. Trupa va urca pe scenă cu melodii fredonate de generații - "Violeta", "Telefonul nu mai sună", "Dacă n-ai fi tu", Blues-ul băiatului sărac", "La televizor", "Aurolac", "Prostia la putere", "Șpriț de vară".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 aprilie 2024. Ref #158725

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.