Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Sarmalele Reci

Poster eveniment Sarmalele Reci

Sarmalele Reci revine în Quantic, de data aceasta cu un concert aniversar. Trupa împlinește 29 de ani de activitate și își invită fanii pe 18 noiembrie să celebreze acest eveniment.

Bilete concert Sarmalele Reci în Quantic

  • Acces General - 60 lei

Sarmalele Reci vă cheamă alături de ei la un concert electrizant, în care vor fi cântate piese noi și vechi, iar energia va fi la cote maxime.

Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o formație profetică.

Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaştere din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci primit premiul "Actualitatea Muzicală" pentru 14 ani de succes în muzica rock.

Stilul abordat este un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor. Versurile, scrise cu artă şi forţă în limba română, sunt considerate unele dintre cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea românească.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 octombrie 2022. Ref #150878

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.