Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Sarmalele Reci

Poster eveniment Sarmalele Reci

Sarmalele Reci aduc la Cluj concertul și vinilul "Țara te vrea te vrea prost", un album document, cu piese de colecție. "Violeta", "Gașca de la bloc", "Vărsătorul", "N-ai nimic pe sub tricou", plus bonusuri, vor fi cântate la Hardward Pub pe 21 mai. În deschidere va interpreta trupa Green Onion Experience.

Bilete concert Sarmalele Reci la Hardward Pub

  • Acces General - 60 lei

Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.

Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, "Țara te vrea prost" este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat integral în concert, în premieră la Cluj.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 mai 2022. Ref #146577

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.