Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Sarmalele Reci - Anul 30

Poster eveniment Sarmalele Reci - Anul 30

Trupa Sarmalele Reci sărbătorește 30 de ani de activitate printr-un mare concert la Arenele Romane, pe 14 septembrie. Alături de Zoltan Andras, Emil Viciu, Ciprian Almășan, Mircea Laszlo Horvath, Bogdan Bereucă vor urca pe scenă prieteni muzicieni, astfel încât o parte din cântecele Sarmalele Reci se va auzi în variante inedite.

Bilete concert Sarmalele Reci - Anul 30

  • 261,9 lei - Meet & Greet (pachetul include acces la concert, întâlnire cu artiștii de pe scenă, sesiune de autografe și fotografii)
  • Acces General (presale) - 125,71 lei

Inițiată ca o trupă de protest social, Sarmalele Reci și-a dovedit în timp viziunea profetică. Amestec original de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, cântecele formației au mesaje emblematice și actuale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2023. Ref #154177

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.