Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Sărbătoarea Primăverii

Poster eveniment Sărbătoarea Primăverii

Pe 19 mai, Arenele Romane din București găzduiesc Sărbătoarea Primăverii. Ești așteptat de la ora 18:00 să stai până târziu în noapte, ascultând concertele live ale artiștilor invitați. Hip-hop, indie, pop, electronic music totul live, totul într-o singură seară!

Bilete Sărbătoarea Primăverii în Herăstrău

  • Presale - 75 lei

Line-up Sărbătoarea Primăverii:

  • IAMDDB
  • Golan
  • Moonlight Breakfast
  • Valeria Stoica
  • Catalina Cara

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 mai 2022. Ref #146969

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.