Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Șaraimanic - Lăutărie și Povestitorie la Verde Stop

Raportează erori Data: miercuri, 12 august 2020- joi, 13 august 2020Ora de incepere: 18:00 Loc:
Verde Stop,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Prima ediție a evenimentului Șaraimanic - Lăutărie și Povestitorie va avea loc pe 12 și 13 august la Verde Stop Arena. Pe scenă vor urca Taraf de Caliu, Taraful de la Vărbilău, Lăutarii de Aur ai Bucureștiului (Taraful Giani Lincan, Mioara Lincan, Panseluța Feraru, George Udilă și alți invitați surpriză.

Bilete Șaraimanic - Lăutărie și Povestitorie

Abonamente:

 • 847,6 lei - Categoria A (Pentru fiecare masă sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per masă)
 • 678,08 lei - Categoria B (Pentru fiecare masă sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per masă)

Bilet pe zi:

 • 508,56 lei - Categoria A (Pentru fiecare masă sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per masă)
 • 381,42 lei - Categoria B (Pentru fiecare masă sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per masă)
 • 254,28 lei - Categoria A (valabil pentru 2 persoane)

Program Șaraimanic - Lăutărie și Povestitorie:

 • 29 iulie: Taraf de Caliu / VRTW DJ
 • 30 iulie: Taraful de la Vărbilău / Lăutarii de Aur ai Bucureștiului / VRTW DJ

Reguli de acces:

 1. Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minim 1,5 metri între persoane
 2. 2. Fiecare spectator va trece prin filtrul de verificare temperatură situat la intrarea în incinta locației Verde Stop Arena
 3. 3. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație
 4. 4. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura corporală măsurată mai mare de 37,3°C. Acestora li se vor returna banii pe biletul achiziționat.
 5. 5. Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toată durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziție măști medicale de unică folosință
 6. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie sa acopere gura și nasul.
 7. Participanții își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant, pus la dispoziție de organizatorul spectacolului
 8. Fiecare bilet are alocat un cerc în interiorul căruia este permis accesul a maximum 4 persoane. Ieșirea din zona alocată (cerc) se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare din zona de food trucks, aprovizionare băutură din zona de bar, deplasarea la toaletă sau urgență medicală
 9. În toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanța de minim 1,5 metri.

Șaraimanic este o comunitate de muzicieni, concerte, întâlniri, povești scrise, auzite și văzute de și împreună cu (poate) ultima generație a lăutarilor din România.

Vezi mai multe știri și materiale despre Taraf de Caliu

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE