Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, world music

SAGA Festival 2024

Poster eveniment SAGA Festival 2024

Cea de-a patra ediție SAGA Festival va avea loc în perioada 5-7 iulie 2024, la Romaero. Printre artiștii confirmați sunt Rita Ora, Hardwell, Armin Van Buuren, ARTBAT, Dennis Lloyd, James HYPE, Loreen, Nico Moreno şi RAYE.

Mai mult, Nicki Minaj și Tyla vin în premieră în România la SAGA Festival 2024.

Bilete SAGA Festival 2024

  • Abonament VIP - 800 lei (+ comision)
  • Abonament Acces General Plus - 575 lei (+comision)
  • Abonament Acces General - 475 lei (+comision)
  • Abonament Under 21 - 375 lei (+comision)
  • Bilet vineri - 200 lei (+comision)
  • Bilet sâmbătă - 227,28 lei (+comision)
  • Bilet duminică - 271,82 lei (+comision)

Și anul acesta, SAGA Festival promite o atmosfera de neratat pentru iubitorii de muzică, dans și voie bună. Organizatorii au pregătit un lineup electrizant și numeroase activități interactive.

SAGA Festival 2024 se va lăuda cu o gamă variată de subgenuri ale muzicii electronice și nu numai. De la cele mai mari show-uri live până până la ritmurile de house, techno sau EDM, artiștii care vor urca pe scenă promit să livreze un mix care va satisface toate gusturile.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2024. Ref #154499

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.