Urmărește-ne în Social Media

rock

Sabaton - The Tour To End All Tours

Poster eveniment Sabaton - The Tour To End All Tours

Sabaton va susține un concert la Arenele Romane din București pe 25 iulie 2022, evenimentul făcând parte din turneul "The Tour To End All Tours". Evenimentul este reprogramarea celui din 14 august 2020, amânat din cauza pandemiei. Astfel, biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete concert Sabaton la Arenele Romane

  • VIP (cu loc) -  239 lei în presale și 260 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 179 în presale și 200 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 139 lei în presale și 150 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

**Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Sabaton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suedezii se reîntorc la București și promit un show cu totul special care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației, precum și prin cele mai importante etape istorice, cum au obișnuit deja. Formația are nouă materiale discografice la activ, cel mai recent disc, "The Great War" fiind un album concept, care tratează Primul Război Mondial, conflagratie cunoscuta în istoriografie ca "Marele Război".

Formația are 20 de ani de activitate, perioadă în care s-au propulsat în topul formațiilor de metal din întreaga lume, ajungând să se numere printre headlinerii celor mai importante festivaluri de profil precum Wacken Open Air, Hellfest sau Download. Suedezii sunt recunoscuți pentru show-urile live pe care le fac, aceștia câștigând și premiul "Best Live Band" din partea Metal Hammer Awards în repetate rânduri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 decembrie 2021. Ref #131287

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.