Urmărește-ne în Social Media

rock

SABATON

Poster eveniment SABATON

Eroii suedezi de la SABATON vor să cucerească Romania pe 27 ianuarie 2015. Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, SABATON va ajunge la Bucuresti pentru lansarea noului album HEROES. Locația inițială a concertului Sabaton de pe 27 ianuarie 2015 a fost Turbohalle, însă datorită numărului mare de bilete vândute, METALHEAD alături de managementul trupei a hotărât să mute concertul la Arenele Romane din București (cort încălzit), o locație cu un spațiu mult mai generos, o scenă mai mare și cu dotări tehnice superioare.

Program orar concert Sabaton 2015

 • 6:45 PM - deschiderea porților
 • 7:00 PM - RoadKill Soda
 • 7:30 PM - AURA
 • 8:00 PM - Battle Beast
 • 8:45 PM - Delain
 • 10:00 PM - SABATON

Alături de SABATON vor urca pe scenă trupele DELAIN și BATTLE BEAST și formațiile locale Aura și RoadKillSoda.

 • DELAIN este o trupă olandeză de simfonic-metal formată în 2002 de către fostul membru Within Temptation, Martijn Westerholt, alături de Charlotte Wessels. După ce au semnat, în 2005, cu RoadRunner Records și au înregistrat primul lor album "Lucidity", povestea DELAIN a căpătat din ce în ce mai multă atentie pe tot globul, mai ales că pe acest prim album i-au avut ca invitați pe Marco Hietala de la Nightwish/Tarot, pe Liv Kristine de la Leave's Eyes și pe Sharon Den Adel de la Witin Temptation. Au urmat "April Rain", "We are the Others" si "Interlude", dar și cel mai recent album, "The Human Contradiction", lansat în 2014. Pe 27 ianuarie, în Turbohalle, DELAIN vor promova piese de pe noul album, iar setlistul va fi completat și de piesele lor cunoscute precum: "April Rain", "Get The Devil Out Of Me", "See Me in The Shadow" sau "(Deep)Frozen".
 • BATTLE BEAST este o trupă finlandeză de heavy/power metal fondată în Helsinki în 2008. Cu două albume la activ și un contract cu Warner Music / Nuclear Blast, BATTLE BEAST și-a pus numele pe afișele celor mai importante festivaluri europene, mergând în turneu cu nume grele precum Powerwolf sau U.D.O. În 2014 trupa a fost nominalizată la categoria cel mai bun album finlandez la Emma Gaala Awards.
 • RoadKillSoda cântă din iarna anului 2010. Formația abordează un stil neconvențional, încorporând în muzica produsă influențe din sludge metal și psychedelic rock. Primul EP al trupei, "A Fucked Up Trip Gone Bad", a fost lansat în 2011, urmând apoi albumul full-length "Oven Sun".

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015. Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceti la bilete si alte surprize.

Bilete concert SABATON 2015

Biletele sunt deja in vanzare, iar primele 100 de bilete au pret special. De asemenea, organizatorii ofera eroilor adevarati locuri la Heroes Circle, in fata scenei, numarul acestora fiind limitat la 200. Aceste pot fi procurate la urmatoarele preturi:

 • 55 de lei – Oferta speciala (SOLD OUT)
 • 85 de lei – Heroes Circle (SOLD OUT)
 • 65 de lei Acces General pana pe 15 noiembrie
 • 75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
 • 85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Reguli de acces concert SABATON 2015

Este interzis accesul la concert cu:

 • sticle, conserve,
 • mancare sau bauturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele,
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
 • aparate de inregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertelor.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Puteti iesi dar nu mai puteti intra. Accesul in Heroes Circle se va face pe baza unei bratari primite la intrare prin cele doua puncte de acces din stanga si dreapta gardului. Mentionam ca spectatorii din Heroes Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

Catering și merchandise la concert

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si senvisuri vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea pretul de 5 lei, atat cat va fi si pretul unei beri. De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar Sabaton vor prezenta in premiera tricourl facut special pentru Romania in numar foarte limitat asa ca veniti devreme sa prindeti unul.

SABATON a concertat la Woodstock Open Air Festival din Polonia in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

Recomandare: Urmăriți galeria de poze de la concertul SABATON din 2013 sau citiți recenzia evenimentului

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 ianuarie 2015. Ref #70971

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.