Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Rupa and the April Fishes la Hard Rock Cafe

Rupa and the April Fishes va concerta la Bucuresti Raportează erori Data: vineri, 25 mai 2012Ora de incepere: 21:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Rupa and the April Fishes va concerta la BucurestiRupa and the April Fishes va concerta în Hard Rock Cafe pe 25 mai. Evenimentul va fi deschis de trupa Ţapinarii.

Originară din San Francisco, trupa va aduce la Bucureşti un show spectaculos, plin de culoare, dinamism şi elemente multiculturale.

Rupa Marya, compozitoarea şi iniţiatoarea proiectului, este un personaj captivant: inventivă şi originală, îmbină cariera de medic la spitalul din San Francisco cu destinul artistic. Serile şi le petrece cântând un amestec eclectic de stiluri.

Rupa a înregistrat alături de trupa ei, The April Fishes, două albume, ce includ piese în limbile engleză, spaniolă și franceză în care se regăsesc influenţe ce merg de la şansonetă la muzică ţigănească, mexicană sau reggae.

Stilul plin de elemente etnice şi împletituri interculturale oferă trupei unicitate în peisajul muzical mondial, prestaţia formaţiei Rupa and the April Fishes deosebit de apreciată la festivaluri precum The Montreal Jazz Festival, Sziget Festival sau Cruilla Festival (Barcelona).

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua BILETOO, Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe şi online pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro la următoarele prețuri:

  • Categoria VIP – 120 Ron (întâlnire & poza cu trupa, afiş & CD cu autograf)
  • Categoria I – 90 Ron (loc la mese)
  • Categoria II – 50 Ron (fară loc)

 

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE