Urmărește-ne în Social Media

pop

Ruby Live!

Poster eveniment Ruby Live!

Ruby pornește într-un mini turneu național și ajunge la Suceava cu un concert ce va avea loc la Magnificus Plaza pe 27 februarie.

Bilete concert Ruby Live! în Suceava

  • Acces General - 60 lei

Reguli de acces:

  1. Spațiul va avea un număr limitat de locuri, pentru a-ți garanta confortul fizic și psihic.
  2. Mesele vor fi așezate la o distanță minimă de 1,5 metri între ele.
  3. Organizatorii vor pune la dispoziție în permanență dezinfectant.
  4. Masca trebuie purtată pe toată durata show-ului, excepție fiind momentele în care se consumă băutură sau mâncare.
  5. Mesele nu vor avea mai mult de 6 locuri.

Printre cele mai recente piese lansate de Ruby se numără "Unde", "Suavemente", "Rapido" și "Limonada". În luna martie a anului trecut, Ruby a lansat "Pe unde-ți umblă inima", o baladă încărcată de emoție. Anterior ei, Ruby a lansat "Nani, nani", un cover după piesa lui Justin Bieber – "Yummy", iar pentru videoclip, artista a avut o ținută foarte sexy și chiar și-a schimbat look-ul.

Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat sute de milioane de vizualizări. Artista are în repertoriu piese precum "Nu caut iubiri" (feat. UZZI), "Nu pune la suflet" (alături de What's UP), "Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa), "Condimente" (feat. Nosfe), "Îți multumesc" (împreună cu A.U) și "Invizibil" (împreună cu Shift).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 februarie 2021. Ref #138231

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.