Urmărește-ne în Social Media

world music

Rona Hartner & The Zuralia Orchestra

Poster eveniment Rona Hartner & The Zuralia Orchestra

Pe 21 februarie 2020 ești invitat la Berăria H la un spectacol grandios alături de Rona Hartner și The Zuralia Orchestra, un show marca Hora din Balcani cu ritmuri săltărețe.

Bilete concert Rona Hartner & The Zuralia Orchestra

  • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 48,75 lei
  • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 32,5 lei
  • Categoria C (părțile laterale cu loc la masă) - 21,67 lei

Acces: 20:00 // Show: 23:15

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună.

Actriță și cântăreață, Rona Hartner este o explozie de energie și talent. Artista cunoaște șapte limbi (franceza, engleza, germana, spaniola, italiana și rroma). Ea cântă și la câteva instrumente precum saxofonul, chitara și pianul.

The Zuralia Orchestra interpretează sub îndrumarea lui Aurel Mirea un nou gen de muzică fusion ce combină folclorul românesc şi muzica autentică gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzică orientală,vrăjind cu spectacolele lor nenumăraţi iubitori de muzică.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 ianuarie 2020. Ref #130809

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.