Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Românie, Fă Gălăgie! 2019 la Arenele Romane

Raportează erori Data: sâmbătă, 8 iunie 2019Ora de incepere: 17:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 8 iunie 2019, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului "Românie, Fă Gălăgie!". Evenimentul este prezentat de B.U.G. Mafia.

PROGRAM - "Românie, Fă Gălăgie!" cu B.U.G. Mafia:

 • 16:00 - Open Doors
 • 16:00 - 17:20 - Warm-Up Bad & Boujee
 • 17:30 - 17:50 - Chimie
 • 18:00 - 18:30 - Nosfe
 • 18:40 - 19:10 - Nane
 • 19:20 - 19:50 - Killa Fonic
 • 20:00 - El Nino
 • 21:00 - B.U.G. MAFIA

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 16:00, iar concertele încep de la 16:00. Concertul are loc în aer liber.

NU este permis accesul cu:

 • sticle, conserve,
 • mâncare sau băuturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele (publicul este rugat să vină cu pelerine),
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii nu vor stoca si păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Categorii de bilete și brățări

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoara astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Posesorii de bilete la categoriile Premium și Golden Ring vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului.

 • Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățară la acces.
 • Posesorii de bilete la categoria Premium vor avea loc în tribună, acces prioritar și acces la bar VIP.
 • Posesorii de bilete la categoria Golden Ring vor avea acces în zona din fața scenei, fără loc.
 • Locurile pe scaune în categoria Premium și Acces General se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

Accesul copiilor

 • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 12 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Organizatorii recomandă ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Bilete Românie, Fă Gălăgie! 2019 la Arenele Romane

Presale

 • Acces General - 79 lei
 • Golden Ring - 129 lei
 • Premium - 189 lei

La intrare (în limita disponibilității)

 • Acces General - 90 lei
 • Golden Ring - 140 lei
 • Premium - 200 lei

Suplimente:

 • 2500 lei - Supliment Aftershow Meet&Greet (Supliment valabil doar cu bilet cumpărat. Include acces prioritar Early Entry, festival badge laminat, poster cu autografe,acces la probele de sunet, backstage meet & greet After show, Backstage, Complimentary Drinks & Finger Food, Transport VIP spre/de la show – Bucureşti)
 • 450 lei - Supliment Backstage Tour (Supliment valabil doar cu bilet cumpărat. Include acces prioritar - Early Entry, festival badge laminat, poster cu autografe, acces la probele de sunet, backstage tour si Meet & Greet)
 • 200 lei - Supliment Soundcheck Access

Alături de B.U.G. Mafia, afișul “Românie, Fă Gălăgie!” 2019 îi va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee. Aceasta va fi cea de-a doua ediție a festivalului, după show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, în 2017, și care i-a avut ca invitați pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic și DJ Oldskull.

"Cu prima ediție de "Românie, Fă Gălăgie!” ne-am dorit să punem în scenă cel mai spectaculos show de muzică rap din România, o producție la care am visat încă de când am format trupa. I-am spus atunci #AlaGrav și a fost o provocare a noastră pentru noi înșine. Credem că ce s-a întâmplat acolo, alături de #CeiMaiTariFani, a depășit toate așteptările. Până și pe ale noastre, și chiar suntem greu de mulțumit. Dar, ca orice oameni normali, am vrut mai mult, am vrut să ducem evenimentul la următorul nivel. Așa am luat decizia de a continua "Românie, Fă Gălăgie sub forma unui festival. Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alături de noi, atât fanii, cât și artiștii, să aibă parte de o experiență deosebită de cea a unui concert obișnuit, de la producția pe care o pregătim până la ce se întâmplă în afara scenei și la programul evenimentului - încă de la prima ediție am vrut să invităm nume despre care credem că au ceva de spus în muzica urbană din România. Și vom proceda la fel în viitor", au spus cei de la B.U.G. Mafia.

Vezi mai multe știri și materiale despre B.U.G. MafiaChimieEl NinoKilla FonicNaneNosfe

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE