Urmărește-ne în Social Media

rock

ROCKADA

Poster eveniment ROCKADA

Pe 24 septembrie, Clubul Quantic va găzduit ROCKADA, o serie de concerte dedicată trupelor rock aflate la început de drum.

Bilete ROCKADA în Club Quantic

  • Presale - 50 lei
  • La intrare - 60 lei

*masca de protecție e necesară.

Line-up ROCKADA (ordine aleatorie):

  • Lunatic
  • Jack of all Trades
  • Sayonara Blue Monday
  • Sloth Motion

ROCKADA este un proiect inițiat de trupa Lunatic. În viitor, seria de concerte ROCKADA se va desfășura în alte locații din țară, împreună cu artiști și trupe locale, urmărind deschiderea scenei pentru cât mai multe trupe în condiții de calitate tehnică, sunet și prezentare.

"Piața underground este destul de mare, există multă muzică de calitate despre care mulți încă nu au auzit, iar nevoia trupelor de a cânta în condiții tehnice bune este mare. Noi am simțit pe pielea noastră ce înseamnă debutul într-o piață mare, aglomerată, într-o perioadă grea. Creșterea organică e dificilă, costurile sunt considerabile, radiourile și scenele mari sunt ocupate, însă, în ciuda tuturor acestor lucruri, e multă muzică bună care merită să se facă auzită.

Asta vrem să facem cu ROCKADA, să încurajăm și să sprijinim trupele aflate la început, care au potențial și care compun, încet, viitoarele generații de muzică rock mișto din România. O să facem rocadă pe scene cu trupe din țară și rocadă cu bazele de fani, adică pași mici spre creșterea pe care artiștii o merită și pentru care muncesc", a declarat Marius Deak, coordonatorul evenimentului și toboșarul trupei Lunatic.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 septembrie 2021. Ref #142222

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.