Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Rockabella

Poster eveniment Rockabella

Pe 22 septembrie 2022, Rockabella va susține un concert la Grădina Urbană. Ești invitat să te bucuri de o seară memorabilă.

Bilete concert Rockabella la Grădina Urbană

  • VIP - 150 lei
  • În fața scenei - 79 lei
  • Acces General - 59 lei

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, vocalista Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella a lansat în 2019 albumul - concept "Clarobscur" care parcurge linia fină dintre lumina și întunericul nostru interior. Momentan trupa lucrează la un nou album de studio prefigurat de single-urile "Arata-te", "Năluca", "Iată-ne aici" si "Corp străin".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 aprilie 2022. Ref #146536

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.