Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Rockabella

Poster eveniment Rockabella Poster eveniment Rockabella │ FOTO: Artwork: Mircea Popescu

Rockabella revine la Expirat cu un concert ce va avea loc pe 24 august 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season, ce aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară.

Bilete concert Rockabella la Expirat

  • Acces General - 50 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, vocalista Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella a lansat în 2019 albumul - concept "Clarobscur" care parcurge linia fină dintre lumina și întunericul nostru interior.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 august 2022. Ref #148952

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.