Urmărește-ne în Social Media

clasica, rock

Rock the Opera 2024

Poster eveniment Rock the Opera 2024

Rock the Opera revine la Sala Palatului cu o reprezentație ce va avea loc pe 12 noiembrie 2024. Pregătește-te să fii uimit de sunetul maiestuos al orchestrei simfonice și al unor cântece care au făcut istorie, de la trupe precum Queen, Pink Floyd, AC/DC, Deep Purple, U2 sau The Scorpions.

Rock the Opera 2024 la Sala Palatului

  • VIP - 420 lei
  • Categoria 1 - 320 lei
  • Categoria 2 - 235 lei
  • Categoria 3 - 188 lei
  • Categoria 4 - 128 lei

Dirijorul german Friedemann Riehle, specialist în rock simfonic, a creat acest program spectaculos pentru debutul său la Opera de Stat din Viena. Anul acesta, el va aduce din nou la București voci rock impresionante.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 iulie 2024. Ref #160164

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.