Urmărește-ne în Social Media

clasica, rock

Rock the Opera 2023

Poster eveniment Rock the Opera 2023

Rock the Opera revine la Sala Palatului din București cu o reprezentație ce va avea loc pe 3 noiembrie 2023. Pregătește-te să fii uimit de sunetul maiestuos al orchestrei simfonice și al unor cântece care au făcut istorie, de la trupe precum Queen, Pink Floyd, AC/DC, Deep Purple, U2 sau The Scorpions.

Bilete concert Rock the Opera la Sala Palatului

  • VIP - 400 lei
  • Categoria 1 - 320 lei
  • Categoria 2 - 235 lei
  • Categoria 3 - 188 lei
  • Categoria 4 - 128 lei

Dirijorul german Friedemann Riehle, specialist în rock simfonic, a creat acest program spectaculos pentru debutul său la Opera de Stat din Viena. Anul acesta, el va aduce la București, cu ocazia celui de-al doilea spectacol al său, voci rock impresionante, avându-i ca invitați speciali pe Giacomo Voli și un baterist care a cântat împreună cu Frank Zappa.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 aprilie 2023. Ref #153394

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.