Urmărește-ne în Social Media

ROCK THE CITY 2011

Citește o recenzie despre eveniment

În perioada 1-3 iulie 2011, în complexul RomexpPiața Constituției din București va avea loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Rock the City. Evenimentul de trei zile este organizat de D&D East Entertainment.

Rock the city 2011Line-up-ul festivalului nu este definitivat încă, până în prezent confirmându-și prezența trupele: Whitesnake, Judas Priest,The Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy?, Papa Roach, Sabaton, Hatebreed şi Boom.

Programul festivalului Rock the City 2011:

- 1 iulie 2011: The Prodigy, Therapy?, Ultra TT
- 2 iulie 2011: Mike and The Mechanics, Sabaton, Voodoo, BooN, Monarchy
- 3 iulie 2011: Judas Priest, Whitesnake, Hatebreed, Trooper, Metrock

Preţurile biletelor de o zi şi al abonamentelor la “Rock the City 2011“, în funcţie de categorie sunt:

Bilete pe zi:
- Normal Circle: 133 lei
- Gold Circle: 197 lei

Abonamente pe 3 zile:
- Normal Circle: 169 lei
- Gold Circle: 298 lei

Cei ce şi-au achiziţionat abonamente până pe 1 iunie 2011 pot fie să recupereze diferenţa de bani, fie să schimbe abonamentul pentru unul de la categoria Golden Circle.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27461

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.