Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Rock Summer Weekend la Anette Resort Timișoara

Rock Summer Weekend Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: vineri, 31 iulie 2020- sâmbătă, 1 august 2020Ora de incepere: 21:30 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Dacă îți e dor de concertele live și de serile călduroase de vară petrecute în aer liber cu gașca, ești invitat să petreci un weekend întreg pe ritmuri de muzică rock, alături de două trupe speciale: Compact și Cargo.

Bilete Rock Summer Weekend

  • Abonament adulți - 153 lei
  • Abonament copii - 76,5 lei
  • Bilet pe zi adulți - 90 lei
  • Bilet pe zi copii - 45 lei

Program Rock Summer Weekend:

  • 31 iulie | ora 21:30 | Concert Compact
  • 1 august | ora 21:30 | Concert Cargo

Concertele vor aveam loc la piscină, în curtea Anette Resort din Timișoara, amenajată special cu șezlonguri pentru a respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială și care reprezintă locația perfectă pentru a petrece până în zori.

În incinta locației se pot consuma preparate sau băuturi de la restaurant. De asemenea, organizatorii vă pun la dispoziție o parcare specială și cazare. Puteți opta să petreceți restul nopții la Anette Resort, în limita locurilor disponibile, sau în spațiile speciale de camping pentru rulote și corturi în incinta stadionului Fortuna, exact lângă locație.

Vezi mai multe știri și materiale despre CargoCompact

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE