Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Rock Summer Weekend la Anette Resort Timișoara

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: vineri, 31 iulie 2020- sâmbătă, 1 august 2020Ora de incepere: 21:30 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Dacă îți e dor de concertele live și de serile călduroase de vară petrecute în aer liber cu gașca, ești invitat să petreci un weekend întreg pe ritmuri de muzică rock, alături de două trupe speciale: Compact și Cargo.

Bilete Rock Summer Weekend

  • Abonament adulți - 153 lei
  • Abonament copii - 76,5 lei
  • Bilet pe zi adulți - 90 lei
  • Bilet pe zi copii - 45 lei

Program Rock Summer Weekend:

  • 31 iulie | ora 21:30 | Concert Compact
  • 1 august | ora 21:30 | Concert Cargo

Concertele vor aveam loc la piscină, în curtea Anette Resort din Timișoara, amenajată special cu șezlonguri pentru a respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială și care reprezintă locația perfectă pentru a petrece până în zori.

În incinta locației se pot consuma preparate sau băuturi de la restaurant. De asemenea, organizatorii vă pun la dispoziție o parcare specială și cazare. Puteți opta să petreceți restul nopții la Anette Resort, în limita locurilor disponibile, sau în spațiile speciale de camping pentru rulote și corturi în incinta stadionului Fortuna, exact lângă locație.

Vezi mai multe știri și materiale despre CargoCompact

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE