Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Rock la Mureș 2021 la Periam Port

Raportează erori Data: vineri, 9 iulie 2021- sâmbătă, 10 iulie 2021Ora de incepere: 07:00 Loc:
Periam Port,
Periam
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Festivalul Rock la Mureș va reveni între 9-10 iulie 2021, după reprogramarea parțială a ediției din 2020 din cauza restricțiilor legate de pandemia COVID-19. Festivalul de la Periam Port cuprinde două scene: Marosch - dedicată rock-ului și Cubici  - muzică electronice și drum and base.

Line-up-ul scenei Marosch va fi o dezvoltare a celui din 2020:

  • Mad Sin (Germania)
  • Infected Rain (R Moldova)
  • Death Before Dishonor (S.U.A.)
  • Misconduct (Suedia)
  • Billy The Kid (Costa Rica)
  • Ankor (Spania)
  • Silencer (Austria)

Bilete festival Rock la Mureș 2021

  • Acces general - 78 de lei

TOATE abonamentele achiziționate cât și biletele câștigate la diversele concursuri vor fi valabile pentru ediția din 2021, potrivit organizatorilor.

Grație peisajului deosebit de la Periam, festivalul Rock la Mureș se bucură de o atmosferă "de familie". Prin urmare, în acel spațiu dispar barierele dintre artişti şi public, spre deliciul celor prezenți.

Rock la Mureș este festivalul care te va face nu doar să te distrezi, dar și să te simți ca în vacanță, acesta combinând cu succes muzica și experiența de festival cu activitățile outdoor.

Vezi mai multe știri și materiale despre AnkorBilly The KidDeath Before DishonorInfected RainMad SinMisconductSilencer

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE