Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Evenimentul a fost actualizat:

Mai jos sunt informațiile vechi despre evenimentul inițial.

Rock la Mureș 2020 la Periam Port

Raportează erori Data: vineri, 10 iulie 2020- sâmbătă, 11 iulie 2020Ora de incepere: 12:00 Loc:
Periam Port,
Periam
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Ediția a XI-a a festivalului Rock la Mureș urma să se desfășoare în perioada 10-11 iulie 2020 în cadrul feeric de la Periam-Port, continuând direcţia punk, rock, gothic rock, hip-hop, reggae. Din cauza restricțiilor legate de pandemia COVID-19, scena Marosch nu se va regăsi  în eventualitatea organizării unei ediții în 2020. Line-up-ul rock a fi reprogramat și lărgit în 2021 (9-10 iulie).

Organizatorii nu au anulat complet festivalul,  ei neluând încă o decizie definitivă în privința scenei Cubici, dedicată muzicii electronice și drum and base. Biletele achiziționate pentru ediția 2020 vor putea fi folosite așadar pentru scena Cubici.

Bilete Rock la Mureș 2020

  • Acces General - 78 lei

Reportarea biletelor sau transformarea în vouchere

  • TOATE abonamentele achiziționate cât și biletele câștigate la diversele concursuri vor fi valabile pentru ediția din 2021, potrivit organizatorilor.
  • De asemenea, abonamentele și biletele cumpărate pot fi transformate, la cerere, în vouchere pe www.iabilet.ro/retur în cazul în care nu se dorește folosirea lor pentru ediția din 2021.

Pe scena Marosch din 2020 ar fi urmat să urce Mad Sin (Germania), Infected Rain (R Moldova), Death Before Dishonor (S.U.A.), Misconduct (Suedia), Billy The Kid (Costa Rica), Ankor (Spania) și Silencer (Austria). Toți  aceștia vor putea fi întâlniți în 2021.

Ediția din acest an va avea parte de două scene: Marosch Stage și Cubici Stage. Și în acest an la festivalul Rock la Mureș vor fi prezente o serie de formații internaționale care vor susține recitaluri de neuitat în mirifica locație situată pe malul râului Mureș pe Marosch Stage, iar pe scena dedicată muzicii electronice și drum and base (Cubici), line – up –ul va fi deasemenea unul de neratat.

Ca și în anii trecuți, unul dintre atuu-rile evenimentului desfăşurat în Periam – Port este acela că grație peisajului deosebit de la fața locului, s-a creat o atmosferă "de familie". Prin urmare, aici dispar barierele dintre artişti şi public, spre deliciul celor prezenți. Rock la Mureș este festivalul care te va face nu doar să te distrezi, dar și să te simți ca în vacanță, acesta combinând cu succes muzica și experiența de festival cu activitățile outdoor.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE