Urmărește-ne în Social Media

rock

Rock 100% Românesc

Poster eveniment Rock 100% Românesc

Pe 11 septembrie 2020, Phoenix si Trooper vor concerta pe scena Teatrului de Vară "Mihai Eminescu" din București în cadrul evenimentului Rock 100% Românesc. Concertul va fi prezentat de Cristian Hrubaru.

Bilete concert Rock 100% Românesc

  • Acces General - 90 lei

Program:

  • 18:00 - Deschiderea porților
  • 19:00 - Începerea concertelor
  • 22:15 - Închiderea evenimentului

Reguli de acces:

  • Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
  • Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
  • In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
  • Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

 Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

Phoenix este una dintre cele mai longevive trupe din România. În decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevărate imnuri pentru generații întregi: "Fata Verde", "Nunta, Canarul", "Negru Vodă", "Mica Țiganiadă", "Mugur de Fluier", "Vremuri" etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician. Figura marcantă, Nicu Covaci rămâne indiscutabil unul dintre cei mai importanți muzicieni ai României.

Trooper sărbătorește 25 de ani de activitate. Trupa are în spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Piesele Trooper au reușit să atragă tot mai multi oameni. "Tari ca Munții", "Strigăt", "Destin", "Maturizare", "Două Roți", "Trec Anii", "Dragoste Falsă" vor răsuna pe scenă, și pe 11 septembrie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 septembrie 2020. Ref #134421

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.