Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

Robin and the Backstabbers

Poster eveniment Robin and the Backstabbers

Pe 18 iunie, Robin and the Backstabbers va susține un concert la Faber din Timișoara. Evenimentul are loc pentru un public restrâns și respectând toate normele de protecție sanitară în vigoare.

Bilete concert Robin and the Backstabbers la Timișoara

  • Acces General - 70 lei

Reguli de acces:

  • Concertul respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
  • Organizatorii roagă toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
  • Biletele sunt doar cu loc în picioare și se vând individual. Prețul unui bilet este unic: 70 lei.
  • Organizatorii au limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respecte limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Sunteți rugați să mențineți distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.
  • Organizatorii vor respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa sunteți rugați să ajungeți la timp pentru a-i ajuta să gestioneze în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
  • Sunteți rugați să respectați toate normele în vigoare, să purtați masca și să respectați regulile de distanțare socială atunci când sunteți la acces, sau la bar și să aveți grijă de voi și de cei din jur.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iunie 2021. Ref #140267

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.