Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Robin and the Backstabbers & Alexu and The Voices Inside

Poster eveniment Robin and the Backstabbers & Alexu and The Voices Inside

Trupele Robin and the Backstabbers & Alexu and The Voices Inside vor concerta la Club Quantic pe 30 martie 2022. Ești invitat să te bucuri de o seară plină de muzică de calitate.

Bilete concert Robin and the Backstabbers & Alexu and The Voices Inside

  • Presale - 65 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

În anul 2017 Alexu hotărăște să își pună gândurile în sunete și în pedalele de loop, inspirat de artiști precum Damien Rice și Matt Corby. Vocile suprapuse pe loop sunt cele ce vor contura proiectul muzical Alexu and The Voices Inside. Urmează lansarea EP-ului "23 Minutes of Fame" lansat în iunie 2017, în deschiderea concertului The Veils la București. Al doilea EP - "Luminescence" - este lansat în iunie 2018, urmând o serie de concerte în toată țara.

Anul 2020 a adus, pe lângă distanțarea socială între oameni, o apropiere absolut necesară în proiectul vocilor interioare. Astfel, după mai multe colaborări, Alexu and The Voices Inside pornește în varianta full-band. Membrii trupei sunt Alexu Spătaru (voce, chitară), Anca Cornelia Diaconu (pian), Bogdan Ioniță (chitară), Cătălin Ciolan (bas) și Vlad Nica (tobe).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 martie 2022. Ref #145983

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.