Urmărește-ne în Social Media

jazz

Roberto Fonseca Trio

Afiş Roberto Fonseca Concert Cluj Napoca 2016

Roberto Fonseca va susține un concert pe 23 aprilie 2016 la Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj Napoca, începând cu ora 19:00. Alături de Fonseca, pe scenă vor urca prietenii săi, Ramsés Rodriguez și Yandy Martinez. Concertul de la Cluj face parte din turneul internațional de promovare a celui mai recent album al solistului, intitulat „At Home”.

Bilete Concert Roberto Fonseca Trio

  • Categoria I - 65 de lei
  • Categoria II - 89 de lei
  • Categoria III - 98 de lei
  • Categoria IV - 118 lei
  • Categoria V - 134 de lei

Pianist de referință al scenei internaționale de jazz, Roberto Fonseca este apreciat și cunoscut pentru stilul său inedit care îmbină influențele clasice cu cele afro-cubaneze. În copilărie a studiat tobele, reorientându-se mai târziu către pian, instrumentul care a continuat să îl fascineze până în ziua de azi. Împreună cu Ramsés ‘Dynamite’ Rodriguez la tobe şi Yandy Martinez la bas, Roberto Fonseca duce ritmurile jazz-ului cubanez în toată lumea, continuând să se inspire și să își ia pulsul din fiecare loc în care se află.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 februarie 2016. Ref #87243

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.