Urmărește-ne în Social Media

clasica

Robert Powell & Rohan McCullough - Festivalul Enescu

Poster eveniment Robert Powell & Rohan McCullough - Festivalul Enescu

Pe 3 septembrie 2021, la Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia are loc spectacolul "Viața pasională a lui Claude Debussy", un eveniment de lectură și muzică, cu o distribuție impresionantă: Robert Powell - una dintre figurile legendare ale cinematografiei și Rohan McCullough - cunoscută pentru numeroase distribuții în filme, seriale și piese de teatru. Invitați speciali: Clive Conway - flaut și Christine Croshaw - pian.

Bilete spectacol Robert Powell & Rohan McCullough

  • Acces General - 110 lei

Reguli de acces:

  • Accesul copiilor cu vârstă cuprinsă între 0 și 7 ani este strict interzis.
  • Conform normelor în vigoare la acest moment, desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.
  • Bilete cu 20% reducere pentru elevi, studenți și pensionari se vor vinde fizic la intrarea în sală, în ziua concertului, prin prezentarea documentelor justificative, în limita locurilor disponibile.

Este permis accesul în incinta evenimentului doar a persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE),
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE),
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2,
  • Minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.

Robert Powell, actorul care l-a jucat pe Iisus în celebrul film "Iisus din Nazareth", vine la Sibiu cu un nou rol demn de urmărit. Powell evocă, prin cuvintele compozitorului, personajul uneia dintre cele mai fascinante celebrități din istoria muzicii, Claude Debussy. Carismatic, aproape scandalos de neconvențional, cu un farmec inconfundabil, el era un adevărat boem, atât în mediul intim al casei sale, cât și în cluburile de noapte din Montmartre sau în saloanele aristocratice ale societății pariziene.

Rohan McCullough se alătură lui Robert pentru a personifica femeile nefericite care au fost vrăjite de acest om bizar și complex. Împușcături, tentative de suicid, adulter, scandal public – toate prezentate în contextul vieții pasionale ale lui Debussy.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 august 2021. Ref #141581

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.