Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Robbie Williams la Piața Constituției

Raportează erori Data: vineri, 17 iulie 2015Ora de incepere: 16:00 Loc: Organizator: D&D East Entertainment East European Production
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment, East European Production și Marcel Avram. Evenimentul face parte din turneul "Let Me Entertain You 2015".  Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip "Best Of", ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams. Concertul lui Robbie Williams va fi jumătate pop - pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

Programul concertului Robbie Williams

Vă rugăm să consultați regulile de acces: Ce trebuie să știi dacă vei merge la concertul lui Robbie Williams!

Bilete concert Robbie Williams în România:

  • SOLD OUT - Peluza Palatului Parlamentului - 189 de lei
  • SOLD OUT - Categoria Normal Circle - 189 de lei
  • Categoria Diamond Circle - 572,40 de lei
  • Categoria Golden Circle - 464,40 de lei
  • Categoria VIP - Tribuna 1+2 (cu locuri pe scaune) - 680,40 de lei

Harta categoriilor de bilete la concert

harta-concert-robbie-williams

Robbie Williams (41 de ani) a devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă. Cântărețul a vândut peste 55 de milioane de albume, iar “Live at Knebworth” (2003)  a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii. Trei ani mai târziu a reușit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). Robbie Williams a fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV și Grammy.

Vezi mai multe știri și materiale despre Delia MatacheLemarRobbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE