Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

RoadkillSoda la Expirat Club

Raportează erori Data: marți, 27 noiembrie 2018Ora de incepere: 21:00 Loc:
Expirat Club,
București 27456

RoadkillSoda se întoarce în Expirat Halele Carol cu un concert ce va avea loc pe 27 noiembrie 2018, de la ora 21:00. În deschidere va cânta Damage Case.

Bilete concert RoadkillSoda în Expirat Halele Carol

  • Presale - 20 lei

RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011. Pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocați în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură și plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esența stoner rock-ului, atât local, cât și în afară: vibe-ul anilor ’70, combinat cu riff-uri și solo-uri memorabile, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă și ritmuri care îți pun sângele-n mișcare. Combinația perfectă care îți ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

În noiembrie anul trecut, trupa a lansat cel mai recent album, "Mephobia". Acesta este cel de-al cincilea material discografic al formației. Acesta a fost înregistrat în studioul formației Vița de Vie, produs și mixat împreună cu Adi Despot și a fost masterizat în New York la Master Vargas Studio.

Damage Case este o formație românească, formată din pură pasiune pentru heavy metal-ul optzecist, curent muzical care a schimbat minți și oameni și a influențat trupa considerabil. Cu un background muzical puternic, Dragoș (chitară/voce) și Codrin (tobe) au pus bazele trupei încă de pe băncile liceului, iar line-up-ul a fost întregit de Nicky (chitară/backing vocals) și George (bass). Trupa își are rădăcinile muzicale în heavy metal-ul britanic, fiind puternic influențați de grupuri ca Motörhead, de unde și numele, dar influențele muzicale cuprind și thrash-ul old school, atât european, cât și american.

Vezi mai multe știri și materiale despre RoadKillSoda

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE