Urmărește-ne în Social Media

rock

Riverside

Poster eveniment Riverside

După concertul anulat din martie 2020 din cauza pandemiei, îndrăgita formație poloneză Riverside revine pe data de 6 septembrie în Form Space cu ocazia unui show aniversar de 20 de ani. Concertul va fi unul cu adevărat special, iar fanii trupei se vor bucura de un setlist special prin care vor fi recompensați pentru răbdarea dovedită.

Bilete concert Riverside la Form Space

  • Presale 1 - 75 lei
  • Presale 2 - 100 lei
  • În ziua evenimentului - 150 lei

*biletele deja achiziționate rămân valabile!

**la toate biletele vândute în presale se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Riverside a fost înființată în 2001, în Varșovia, și are șapte materiale discografice la activ. Cel mai recent album al trupei, "Wasteland" a fost lansat pe 28 septembrie 2018. Asemănată deseori cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate trupe de progressive rock din Europa.

Odată cu lansarea primului material discografic, "Out of Myself" (2003), succesul pe care l-a avut în Polonia a adus formației un contract cu casa de discuri americana Laser Edge, precum și o colaborare cu pictorul Travis Smith (Dewin Townsend, Anathema).

Începând cu cel de-al doilea album de studio, "Voices in My Head", Riverside și-a început cariera în adevăratul sens al cuvântului, concertând în întreaga lume și înregistrând vânzări masive, iar "Rapid Eye Movement" (2007), al treilea album de studio, a adus trupei o colaborare cu Dream Theater pentru segmentul european de turneu al legendarei trupe. În 2016, chitaristul Piotr Grudziski a decedat în urma unui stop cardiac, iar compilația "Eye of the Soundscape", devine ultimul material înregistrat în formula clasica Riverside. Cel mai recent album de studio al trupei, "Wasteland", surprinde publicul cu un nou val de emoții puternice și acorduri de chitară.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 mai 2022. Ref #147020

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.