Urmărește-ne în Social Media

pop

Ricchi e Poveri

Poster eveniment Ricchi e Poveri

Ricchi e Poveri, artiştii care au făcut istorie cu hit-uri precum "Sarà perché ti amo", "Cosa Sei", revin în București cu un concert ce va avea loc pe 18 decembrie la Sala Palatului.

Bilete concert Ricchi e Poveri la Sala Palatului

  • VIP - 450 lei
  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II - 225 lei
  • Categoria III - 175 lei
  • Categoria IV - 150 lei
  • Categoria V - 99 lei

Angela Brambati și Angelo Sotgiu revin în România cu un super show pe 18 decembrie la Sala Palatului. Timp de 2 ore aceștia vor interpreta cele mai cunoscute piese cum ar fi: "Sarà perché ti amo", "Mamma Maria", "Acapulco", "Voulez-Vous Danser", "Canzone D’amore" și alte mari hituri alături de band-ul lor, într-un show 100% live.

Ricchi e Poveri sunt activi pe scena muzicală încă din anii '60 și au vândut, de-a lungul timpului, peste 20 de milioane de albume. "Sarà perché ti amo", lansată în 1981, este una dintre cele mai cunoscute piese în lumea întreagă și a fost inclusă pe soundtrack-ul unor filme precum "L'Effrontée" (1985), "Spike of Bensonhurst" (1988), "High Tension" (2003) și "Unmade Beds" (2009).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 octombrie 2023. Ref #156641

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.