Urmărește-ne în Social Media

rock

Rezident Ex

Poster eveniment Rezident Ex

Rezident Ex va susține un concert la The Pub Universității pe 25 noiembrie 2023. Trupa îi invită pe toți fanii rock să celebreze împreună apariția celui de al doilea disc al formației - "Alpha". Cu această ocazie, grupul va aduce pe scenă invitați speciali care vor completa evenimentul - Mani Neumann, Teo Boar și Vlady Cnejevici.

Bilete concert Rezident Ex la The Pub Universității

  • Acces General - 65 lei

Rezident Ex, grupul înființat în 2012, are în componență foști membri ai unor formații renumite atât în țară, cât și în străinătate cum ar fi Metalium, Cargo, Halloween, ProMusica, Firewind sau Poems for Laila. Este format din Tavi Iepan, Kempes Ovidiu Ioncu, Matthias Lange, Christi Podratzky și Mark Cross.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 noiembrie 2023. Ref #156958

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.