Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica

Revolution Festival 2019

Poster eveniment Revolution Festival 2019

A cincea ediție Revolution Festival va avea loc la Liceul Silvic din Timișoara în perioada 8-10 august. La fel ca în edițiile precedente, cele 10 zone și scene de festival vor aduce mai mulți artiști și interpreți. Pe întreaga durată a festivalului (8 - 10 august), porțile vor fi deschise între orele 19:00 și 03:00.

Starurile electronice ale Bristol-ului, Kosheen, sunt invitați principali. Ei vor urca pe scena principală a festivalului pe 8 august.

Tot pe Main Stage vor performa și britanicii trip hop de la Unkle, trioul electronic sudcoreean Idiotape, grupul gypsy punk Maika i Kal și una dintre cele mai apreciate trupe sârbești ale momentului, Minilinija.

Bilete Revolution Festival 2019 la Timișoara

 • Abonament (presale) - 79 lei
 • Bilet pe zi (presale) - 59 lei

Programul primei zile (joi, 8 august)

Main Stage:

 • 20:30 Maika
 • 21:30 KAL
 • 23:00 Kosheen
 • 00:30 Idiotape

Electric Apex

 • 21:00 Perpetual
 • 00:00 Mahony B2B Marko Nastic (5 ore)

Vinyloteca

 • 18:00 CSABI
 • 20:00 Christine
 • 22:00 Micko B2B Mr. H
 • 00:00 Soulmaze
 • 02:00 Newgotti
 • 04:00 Robotel
Revolution Festival 2019 - Programul primei zile

Revolution Festival 2019 - Programul primei zile

Liceul Silvic are unul dintre cele mai atrăgătoare parcuri din Timișoara, cu decorațiile naturale și căsuțe ca din basm, și o școală-castel, ale cărui pereți vor fi aduși la viață cu o incredibilă mapare video. Situat chiar lângă gazda noastră precedentă, Pădurea Verde a orașului își va sufla energia asupra festivalierilor, în timp ce activitățile la care este invitat publicul vor asigura că această ediție a festivalului îl va lăsa cu experiențele incredibile cu care s-a obișnuit.

Kosheen, celebra formație electronică din Bristol, va urca pe 8 august pe scena principală a festivalului. Vocea ușor de recunoscut a solistei Sien Evans vine pentru prima dată în Timișoara alături de formație, într-un show live remarcabil și hit-uri precum "Catch", "Hide U", "Suicide", "Empty Skies" și multe altele.

După succesul primului album ("Resist") și multe premii prestigioase, Kosheen a adus satisfacție auditivă fanilor cu următoarele albume, ("Kokopelli", "Damage", "Independence" și "Solitude"). În diferite interviuri, Sien Evans adesea menționează show-ul de la EXIT Festival drept una dintre favoritele sale, și evidențiază energia uimitoare pe care o resimțea, în timp ce fanii cântau alături de ea.

Pentru cei care iubesc sunetul electronic, celebra scenă Electric Apex are plăcerea să găzduiască cea mai bună selecție de DJ români și reprezentații live: Amorf live, Atipic showcase (Arapu, Mihigh, Vincentiulian, Priku), Livio & Robi și Prâslea.

Gaia Trance Zone va oferi sunetul psihedelic deja cunoscut, cu decorații fenomenale în culori fluorescente irezistibile. Combinația perfectă dintre artiști sârbi și români — precum Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma and Zenesis — va oferi vizitatorilor o experiență de neuitat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 august 2019. Ref #125999

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.