Urmărește-ne în Social Media

Revelion cu Teo, Vio și Costel

 • Data
  vineri, 31 decembrie 2021
 • Ora de începere
  22:30
 • Ora de acces / deschidere porți
  22:30:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Revelion cu Teo, Vio și Costel

Pentru al doilea an la rând, brigada de comedianți de la Club 99 vor susține un show de neuitat, cu care să vă puteți petrece noaptea dintre ani făcând sunete de haha. Show-ul va fi transmis în noaptea de Revelion, pe platforma vStage, dar îl veți putea vedea sau revedea și în următoarele trei zile.

Bilete Revelion cu Teo, Vio și Costel

 • Presale - 35 lei

Evenimentul este găzduit de Teo, Vio, Costel, Raul Gheba, Alex Mocanu, alături de alți invitați surpriză, filmat în fața unui public live, chiar la Club 99.

În acest special de peste o oră și jumătate aveți parte de bucăți de stand up nou, pe care nu le găsiți pe YouTube, de premiile anului 2021 în care ne amintim ce an nașpa a fost și ăsta, niște muzică, niște caterincă și alte mici surprize pe care nu vrem să le stricăm cu spoilere.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 noiembrie 2021. Ref #143241

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.