Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Revelion Sibiu 2019

Anny Schilder si Jan Keizer (BZN) la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015 Anny Schilder si Jan Keizer (BZN) la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Sibienii și turiștii aflați în Sibiu de Anul Nou sunt așteptați să petreacă Revelionul 2019 în Piața Mare. Vor fi concerte cu The Noise, Riff, Ștefan Bănică & Band și duoul BZN. Organizatorii pregătesc și un show cu artificii, ce va dura 15 minute.

La Revelion 2019 în Piața Mare din Sibiu intrarea este liberă.

Programul de revelion va începe la ora 22:00.

Program Revelion Sibiu 2019

  • The Noise
  • Riff
  • Ștefan Bănică & Band
  • Foc de artificii
  • BZN

Despre artiștii așteptați la Revelion 2019 în Sibiu:

The Noise este o trupă de indie originară din Sibiu. Este formată din Paul Grigoraș (voce, chitară), Horia Mărginean (chitară, backing vocals), Sergiu Fodor (bass, backing vocals), Bogdan Tătăroiu (tobe, backing vocals) și Dan Mărginean (percuție).

Riff este o formație românească din Sibiu de muzică hard rock și blues rock, cu o activitate de aproape cinci decenii, fondată în anul 1970 de Florin Grigoraș.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. Cu albume vândute în sute de mii de exemplare și premiate cu Discuri de Aur și Platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, artistul a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Cu un public variat, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

În vara lui 1965, se pun bazele formației BZN. Grupul a devenit foarte popular în Țările de Jos și în zone destul de îndepărtate,  cum ar fi Africa de Sud și Asia. După 42 ani de carieră muzicală, 42 de albume, pe 16 iunie 2007, povestea BZN, artiștii uneia dintre cele mai de succes trupe din Țările de Jos, își va încheia activitatea.

Cariera muzicală au început-o în 1966, în orașul Volendam, ca promotori ai genului pop-rock, cu influențe britanice. Formula de început era compusă din Jan Veerman (voce), Cees Tol (chitară), Evert Woestenburg (chitară), Jan Tuyp (bass) și Gerrit Woestenburg (percuție). După puțin timp, au schimbat genul, abordând de această dată hard-rock-ul. Suferind câteva schimbări de componență, au început să cânte pop comercial, vocalista Anny Schilder având un cuvânt greu de spus în această privință. Această formulă a fost cea care le-a adus succesul. Primul single cu succes a fost “Mon Amour”, rezistând foarte multe săptămâni pe locul 1 în topul olandez. Astfel, faima lor a depășit curând granițele, mai ales că versurile lor erau în limba engleză.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 decembrie 2018. Ref #119957

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.