Urmărește-ne în Social Media

world music

Revelion la Palat cu Taraf de Caliu

Poster eveniment Revelion la Palat cu Taraf de Caliu

De Revelion, Taraf de Caliu e amfitrion în Palatul Camerei de Comerț, acolo unde le stă bine negustorilor de simțuri. Au fost invitați Dj Vasile și Electroclown să încânte publicul cu muzicile popoarelor pentru cel mai lung dans din an.

Bilete Revelion la Palat cu Taraf de Caliu

  • Acces General - 150 lei

*Mâncarea și băutura nu sunt incluse în prețul biletului. Va fi un bar special amenajat pentru Revelion, cu plata pe loc. Vom reveni curând cu informații legate de meniul de mâncare.

**În Palat vor fi mese standing, precum și o cameră cu canapele dedicată odihnei apres dans și poveștilor de la miezul nopții.

Lăutarii din Clejani sunt probabil printre cei mai inspiraţi şi înflăcăraţi lăutari din România, stilul muzical exuberant al regiunii sudului lor natal stimulându-i cu siguranţă în această privinţă. Aceștia au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra. Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul "The Man Who Cried") sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă.

Muzicienii din Clejani sunt ultima generație de lăutari care duc mai departe această muzică tradițională din sudul României, muzică ce i-a făcut unul dintre cele mai apreciate gipsy band din lume. Sub arcușul magic al violonistului Caliu, haiducii au pornit din nou la drum.

În anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 decembrie 2019. Ref #129758

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.