Urmărește-ne în Social Media

pop

Revelion Craiova 2019

Poster eveniment Revelion Craiova 2019

Cu prilejul Revelionului 2019, craiovenii vor petrece noaptea dintre ani alături de Smiley (care a transmis și mesajul de mai jos) și Adrian Sînă & band în centrul orașului, pe strada Alexandru Ioan Cuza, la Universitate.

Intrarea este liberă la Revelion 2019 în centrul Craiovei

Pe lângă concerte, organizatorii pregătesc și un impresionant foc de artificii. Revelion Craiova 2019 este organizat în aer liber de Primăria Craiovei și Consiliul Local.

Smiley cântă de Revelion în Centrul Craiovei

"Dragi craioveni, ne vedem în noaptea de Revelion să trecem în Anul Nou împreună. Cu dans și voie bună, cu multă dragoste și multă muzică, vă pup", a trasnmis Smiley confirmându-și  participarea la evenimentul de Revelion din centrul Craiovei.

Program Revelion Craiova 2019

  • Adrian Sînă & band
  • Smiley
  • foc de artificii

Smiley a cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins poziţii fruntașe în topurile muzicale.

În 2018, Smiley a făcut un show memorabil la Arenele Romane din București, pentru al patrulea an consecutiv, și a fost primit cu aplauze la scenă deschisă în 10 orașe din România, de peste 30.000 de oameni, în primul său turneul național - #Confesiune.

Adrian Sînă este unul dintre cei mai prolifici și de succes artiști și producători români. Cu peste 3,5 milioane de fani în toată lumea, piesele lansate de acesta atât solo, cât și cu trupa Akcent, au depășit un miliard de vizualizări. Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse în diferite compilații ale unor case de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 decembrie 2018. Ref #119947

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.