Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Revelion Constanța 2020 la Piața Ovidiu

Raportează erori Data: marți, 31 decembrie 2019Ora de incepere: 22:00 Loc:
Piața Ovidiu,
Constanța
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Primăria Municipiului Constanța vă invită în noaptea dintre ani să luați parte la petrecerea de Revelion, eveniment cu tradiție deja pentru constănțeni. Acesta va avea loc în Piața Ovidiu și va oferi publicului concerte susținute de îndrăgiți artiști români și un foc de artificii impresionant.

La Revelion 2020 în Piața Ovidiu din Constanța intrarea este liberă.

Programul de revelion va începe la ora 22:00.

Artiști care vor concerta la Revelion 2020 în Constanța:

 • Andra
 • Ștefan Bănică
 • Voltaj

Restricții de circulație cu prilejul Revelionului din Piața Ovidiu

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii în colaborare cu forțele de ordine vor lua măsuri care vizează asigurarea unui climat de siguranță. Astfel, din data de 27 decembrie 2019, ora 09:00, și până în data de 03 ianuarie 2020, ora 09:00, se vor bloca următoarele artere de acces:

 • intersecția străzii Traian cu strada Sulmona;
 • intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona;
 • intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona;
 • intersecția străzii Ecaterina Varga cu strada Vasile Alecsandri;
 • intersecția străzii Arhiepiscopiei cu intrarea în Piața Ovidiu;

În această perioadă, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu.

Totodată, în perioada 31 decembrie 2019 – 01 ianuarie 2020, în intervalul orar 20:00 – 02:00, vor fi restricționate:

 • intersecția străzii Crângului cu strada Revoluția din 22 Decembrie 1989;
 • intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș;
 • intersecția străzii Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga;
 • intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona;
 • intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”);
 • intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș;
 • strada Remus Opreanu de la intersecția cu bulevardul Regina Elisabeta până la intersecția cu strada Crângului;
 • bulevardul Regina Elisabeta cu strada Revoluția din 22 Decembrie 1989;
 • strada Mihai Eminescu (zona „Judecătoria Constanța”).

De asemenea, în perioada 31 decembrie 2019, ora 08:00 – 01 ianuarie 2020, ora 02:00, se va restricționa accesul în zona de parcare de pe strada Arhiepiscopiei, între strada Crângului și Piața Ovidiu.

Accesul riveranilor va fi permis în zona afectată de restricții.

Mijloacele de transport ale CT BUS vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion.

Liniile 42, 43, 44, 48, 51, 101C vor circula până în data de 01 ianuarie 2020, orele 02:00, având cap de linie Poarta 1.

Andra cântă la Constanța la Revelion 2020

Andra este unul dintre cei mai iubiți și premiați artiști din România, cu o carieră de aproape 20 de ani în muzică. Cântăreața este foarte apropiată de fanii ei și dedicată publicului. Piesele lansate de ea au milioane de vizualizări la scurt timp după lansare și ocupă primele locuri în topurile de profil. De-a lungul timpului, artista a lansat 13 albume și are spectacole importante atât în România, cât și în străinătate, reușind să cânte de fiecare dată în fața a mii de oameni.

Andra are în palmares Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice lansate până în prezent. Artista are în portofoliu, de asemenea, numeroase premii ce se datorează atât vocii, cât și popularității sale, printre titlurile obținute numărându-se "Cea mai bună solistă", "Cea mai bună voce feminină", "Cel mai iubit artist".

Ștefan Bănică concertează la Constanța de Revelion

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. Cu albume vândute în sute de mii de exemplare și premiate cu Discuri de Aur și Platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, artistul a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Cu un public variat, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Trupa Voltaj cântă de Revelion 2020 la Constanța

Cu o carieră de peste 30 de ani, Voltaj aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Călin Goia şi colegii săi te surprind şi te încântă de fiecare dată.

Vezi mai multe știri și materiale despre AndraȘtefan BănicăVoltaj

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE