Urmărește-ne în Social Media

electronica, world music, pop

Revelion Constanța 2019

Media Music Awards 2017 Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro
 • Data
  luni, 31 decembrie 2018 - marți, 1 ianuarie 2019
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Piețe publice
 • Loc
  Piața Ovidiu,
  Constanța
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera

Petrecerea de Revelion 2019 are loc la Constanța, în Piața Ovidiu și oferă publicului concerte susținute de îndrăgiți artiști români și un foc de artificii impresionant.

La Revelion 2019 în Piața Ovidiu din Constanța intrarea este liberă.

Programul de revelion va începe la ora 19:00 și va dura până la ora 01:00.

Program Revelion Constanța 2019

 • Damian Drăghici
 • Nicoleta Nucă
 • Sore
 • Vanotek
 • DJ Slimboy

Damian Drăghici este fondatorul trupei Damian & Brothers. Aceasta a fost înființată în decembrie 2006, la inițiativa artistului, reîntors la rădăcinile sale din România după 20 de ani petrecuți în Grecia și SUA și după o carieră internațională în lumea muzicii pop și de jazz. De la înființare și până în prezent, Damian & Brothers a susținut peste 600 de concerte în România și în străinătate.

Damian Drăghici a avut colaborări cu artiști precum Smiley (“În stație la Lizeanu”), Delia (“Mona”), Andra & Cabron (“Lume, lume”), Feli (“Hopa diri da”), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor". Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor", a fost piesa „Nu sunt", un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniștea", „Inima mea", „Castele de nisip", precum și două single-uri compuse de Carla's Dreams, „Amintiri" și „Când pleci".

Sore a lansat hituri ca “Inima”, “Different”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea”, “Dintr-o mie de femei”, “Sărută-mă și taci”, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube.

Vanotek (pe numele său Ion Chirinciuc) este originar din Republica Moldova. A devenit cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Artistul a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iaşi, apoi s-a mutat în Bucureşti şi a început să compună pentru diverşi artişti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 decembrie 2018. Ref #119981

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.