Urmărește-ne în Social Media

world music, pop

Revelion Celebrity Extravaganza

Afis Revelion Celebrity Extravaganza Bamboo 2016

Celebrity Extravaganza înseamnă rafinament şi etichetă, decor de gală, eleganţă şi excentricitate, meniu de 5 stele pregătit de Chef Mircea Filip şi un program artistic de excepţie. Te invităm să străluceşti pe covorul roşu într-o noapte memorabilă la petrecerea exclusivistă de Revelion de la Bamboo.

Delia, Connect-R, Antonio Fabrizi, Diana Matei şi Taraful Cleante sunt doar câteva dintre surprizele artistice pregătite pentru Revelionul 2016 - Celebrity Extravaganza. În plus vă mai aşteaptă un DJ, momente speciale de coregrafie cu balerinele Bamboo Girls, iar întreaga noapte salonul Chandelier va răsuna de muzica 100% live sustinută de un band de renume.

Asa cum şi-a obisnuit publicul, Delia va aduce pe scena Celebrity Extravaganza un show original şi spectaculos, iar Connect-R promite să încingă atmosfera cu hiturile care l-au consacrat. Antonio Fabrizi va impresiona, cum a făcut la Vocea Romaniei, prin sensibilitatea interpretării, în timp ce Diana Matei şi Taraful Cleante vor da o definitie a stilului românesc autentic printr-un recital de excepţie. Un show rafinat şi pasional va fi pus în scenă de balerinele Bamboo Girls conduse de coregraful Teodor Rădulescu.

O noapte în care luxul şi rafinamentul sunt eticheta beneficiază de un meniu la fel de sofisticat. Preparatele culinare atent pregătite de Chef Mircea Filip sunt împărţite într-un aperitiv, un fel pe bază de peste, felul principal şi desert. Mai mult, Chef-ul Ballrooms by Bamboo a pregătit mici delicii culinare şi pentru o primire de 5 stele pe covorul roşu.

Codul vestimentar Black Tie, preţios şi sobru deopotrivă şi folosit la gale, evenimente oficiale ori din sfera artelor sau a culturii, impune o atenţie aparte la detalii şi reguli stricte. Acest cod vestimentar presupune purtarea rochiilor de seară în cazul femeilor şi a smokingului la bărbaţi.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 noiembrie 2015. Ref #85124

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.