Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Revelion Celebrity Extravaganza la Bamboo București

Afis Revelion Celebrity Extravaganza Bamboo 2016 Raportează erori Data: joi, 31 decembrie 2015Ora de incepere: 20:00 Loc:
Bamboo București,
București 46382
Organizator: Ballrooms by Bamboo
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Celebrity Extravaganza înseamnă rafinament şi etichetă, decor de gală, eleganţă şi excentricitate, meniu de 5 stele pregătit de Chef Mircea Filip şi un program artistic de excepţie. Te invităm să străluceşti pe covorul roşu într-o noapte memorabilă la petrecerea exclusivistă de Revelion de la Bamboo.

Delia, Connect-R, Antonio Fabrizi, Diana Matei şi Taraful Cleante sunt doar câteva dintre surprizele artistice pregătite pentru Revelionul 2016 - Celebrity Extravaganza. În plus vă mai aşteaptă un DJ, momente speciale de coregrafie cu balerinele Bamboo Girls, iar întreaga noapte salonul Chandelier va răsuna de muzica 100% live sustinută de un band de renume.

Asa cum şi-a obisnuit publicul, Delia va aduce pe scena Celebrity Extravaganza un show original şi spectaculos, iar Connect-R promite să încingă atmosfera cu hiturile care l-au consacrat. Antonio Fabrizi va impresiona, cum a făcut la Vocea Romaniei, prin sensibilitatea interpretării, în timp ce Diana Matei şi Taraful Cleante vor da o definitie a stilului românesc autentic printr-un recital de excepţie. Un show rafinat şi pasional va fi pus în scenă de balerinele Bamboo Girls conduse de coregraful Teodor Rădulescu.

O noapte în care luxul şi rafinamentul sunt eticheta beneficiază de un meniu la fel de sofisticat. Preparatele culinare atent pregătite de Chef Mircea Filip sunt împărţite într-un aperitiv, un fel pe bază de peste, felul principal şi desert. Mai mult, Chef-ul Ballrooms by Bamboo a pregătit mici delicii culinare şi pentru o primire de 5 stele pe covorul roşu.

Codul vestimentar Black Tie, preţios şi sobru deopotrivă şi folosit la gale, evenimente oficiale ori din sfera artelor sau a culturii, impune o atenţie aparte la detalii şi reguli stricte. Acest cod vestimentar presupune purtarea rochiilor de seară în cazul femeilor şi a smokingului la bărbaţi.

Vezi mai multe știri și materiale despre Connect-RDelia Matache

Calendar concerte

<< iun. 2020 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE