Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
Al Di Meola
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Revelion Celebrity Extravaganza la Bamboo București

Afis Revelion Celebrity Extravaganza Bamboo 2016 Raportează erori Data: joi, 31 decembrie 2015Ora de incepere: 20:00 Locatie:
Bamboo București,
Bucuresti 46382
Organizator: Ballrooms by Bamboo

Celebrity Extravaganza înseamnă rafinament şi etichetă, decor de gală, eleganţă şi excentricitate, meniu de 5 stele pregătit de Chef Mircea Filip şi un program artistic de excepţie. Te invităm să străluceşti pe covorul roşu într-o noapte memorabilă la petrecerea exclusivistă de Revelion de la Bamboo.

Delia, Connect-R, Antonio Fabrizi, Diana Matei şi Taraful Cleante sunt doar câteva dintre surprizele artistice pregătite pentru Revelionul 2016 - Celebrity Extravaganza. În plus vă mai aşteaptă un DJ, momente speciale de coregrafie cu balerinele Bamboo Girls, iar întreaga noapte salonul Chandelier va răsuna de muzica 100% live sustinută de un band de renume.

Asa cum şi-a obisnuit publicul, Delia va aduce pe scena Celebrity Extravaganza un show original şi spectaculos, iar Connect-R promite să încingă atmosfera cu hiturile care l-au consacrat. Antonio Fabrizi va impresiona, cum a făcut la Vocea Romaniei, prin sensibilitatea interpretării, în timp ce Diana Matei şi Taraful Cleante vor da o definitie a stilului românesc autentic printr-un recital de excepţie. Un show rafinat şi pasional va fi pus în scenă de balerinele Bamboo Girls conduse de coregraful Teodor Rădulescu.

O noapte în care luxul şi rafinamentul sunt eticheta beneficiază de un meniu la fel de sofisticat. Preparatele culinare atent pregătite de Chef Mircea Filip sunt împărţite într-un aperitiv, un fel pe bază de peste, felul principal şi desert. Mai mult, Chef-ul Ballrooms by Bamboo a pregătit mici delicii culinare şi pentru o primire de 5 stele pe covorul roşu.

Codul vestimentar Black Tie, preţios şi sobru deopotrivă şi folosit la gale, evenimente oficiale ori din sfera artelor sau a culturii, impune o atenţie aparte la detalii şi reguli stricte. Acest cod vestimentar presupune purtarea rochiilor de seară în cazul femeilor şi a smokingului la bărbaţi.

Citește mai multe despre Connect-RDelia Matache

Calendar concerte

<< nov. 2018 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE