Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

Revelion 2020 Pitești la Piața Primăriei Pitești

Raportează erori Data: marți, 31 decembrie 2019Ora de incepere: 23:15 Loc: Organizator: Primăria Municipiului Pitești
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

La cumpăna dintre ani, piteștenii sunt așteptați în Piața Primăriei Pitești să petreacă Revelionul 2020 în aer liber. Va concerta trupa Bere Gratis, iar la miezul nopții va fi organizat un spectaculos foc de artificii care va marca venirea Noului An.

Intrarea este liberă.

Program Revelion 2020 în Piața Primăriei Pitești

  • 23:15 concert Bere Gratis
  • 0:00 Foc de Artificii
  • ... continuare concert Bere Gratis până la ora 00:30

Trupa Bere Gratis a celebrat pe 1 noiembrie 2018 20 de ani activitate într-un concert la Sala Palatului alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană București și Corul Acustic. În 2019, solistul trupei - Miță - a lansat "Nimeni", un single solo - compoziție proprie. Urmăriți videoclipul aici. În cei 21 de ani de carieră, trupa Bere Gratis a lansat 14 albume, iar dintre hiturile sale amintim: "La tine aș vrea să vin", "Noapte Caldă", "Poveste de oraș", "Vino mai aproape", "Ce mișto", "Ultra fete", "Străzi albastre" și "Două inimi".

Vezi mai multe știri și materiale despre Bere Gratis

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE