Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Revelion 2020 la Palatul Stirbey la Domeniul Știrbey

Raportează erori Data: marți, 31 decembrie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Palatul Stirbey propune o petrecere de neuitat pentru noaptea dintre ani. Este inclus un meniu bufet cu specific international și românesc (Chef Antonio Passarelli) incluzând o varietate de feluri de mâncare și open bar pe durata întregului eveniment, iar entertainment-ul este asigurat de DJ Antonio Dos Santos și de trupa Hot Stuff.

Bilete Revelion 2020 la Palatul Stirbey

  • Acces General - 510 lei
  • Bilet copii 5-12 ani - 255 lei

*Copiii până la vârsta de 4 ani au acces gratuit (fără loc la masă).

**Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani achită pachetul complet, mai puțin băuturile alcoolice (valoare 70 lei).

Meniu Revelion:

Prosecco la primire

Pass around
Blini de spanac cu ricotta cu aromă de lime
Caviar de somon pe blini și brânză
Canape de pâine integrală, cu cremă și mirodenii, ardei copți și mărar
Canape cu mozzarella ciliegina,tartar de somon și lime
Canape de pâine integrală, guacamole, somon fume și frunte de fenicul
Blini cu roșii confit, ricotta și "cialde" de parmezan
Rillettes de somon
Rulada de bresaola cu crema de brânză și hribi
Canape cu sos olandez și sparanghel
Canape cu crema de branăa și confit de ceapă

Bufet rece
Carne, peste, fructe de mare și legume

Carpaccio cu rucola, fulgi de parmezan și cremp de trufe
Roast Beef, roșii cherry condimentate cu cremă de busuioc, măsline kalamata și salata crocantă
Vitello tonnato
Porchetta, salată de portocale și mere
Mușchi de porc copt încet cu ierburi, sfeclă copta și sos de hrean
Salată de fructe de mare şi crudităţi
Salată de caracatiţă cu fasole verde
Salata de creveți cu mere verzi
Salata de calamari cu piper verde
Tartar de somon în mozaic
Rulada de spanac cu somon
Quiche Lorraine cu creveți și somon fume
Gravlax de somon
Cous cous cu legume
Hummus și muguri de pin cu pita arabă
Salată tabbouleh
Legume în agrodolce
Broccoli alla Romana
Conopida și cartofi în reducție de Balsamic
Spanac în salată cu vinaigrette de lămâie
Salata de fasole verde și baby morcov în sos de lămâie
”Caponata Siciliana ” rece
Cheese Bar și fructe uscate

Revelion Italian

Porchetta (purcel dezosat și umplut, feliat în fața clientului)
Jambon întreg la cuptor (porționat în fața clientului)
Pulpa de vițel cu mirodenii (porționat în fața clientului)

Bufet cald
Paccheri cu roșii confiate, mozzarella și sos de busuioc
Orecchiette cu broccoli la Pugliese
Antricot de vită cu cremă de hribi cu trufe
Scoici alla Napoletana
Baccala alla Reggina (cod atlantic cu roșii, cappere, măsline și cartofi )
Calamari prăjiți și bucată de lămâie, lângă

Garnituri
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Legume la cuptor cu mirodenii
Mazăre cu ceapă, prosciutto și vin alb
Linte cu pancetta

Revelion Tradițional Românesc

Bufet rece
Salata de boeuf
Răcituri (piftie de curcan și piftie de porc)

Bufet Cald
Sarmale de porc în frunză de varză
Sarmale de curcan în frunză de viță

Curcan întreg la cuptor (porționat în fața clientului)

Garnituri
Cartofi copți cu rozmarin
Legume la cuptor cu mirodenii
Mazăre cu bacon
Linte cu sos de roșii
Varză călită

Murături

Salad bar
(salată verde, varză, morcovi, țelină, salată mixtă)
Vinaigrette, Sos Caesar, Sos de brânză, Sos de lămâie

Desert
Panettone
Pandoro
Cozonac traditional

Candy bar

Artificii și Prosecco la miezul nopții

Pachet de băuturi open bar
Whisky Chivas Regal, Jack Daniel's
Premium vodka & gin - absolut blue, beefeater
Premium tequila& cuban rum-olmeca gold , havana club anejo 3yo
Vermouth& bitter-martini rosu, aperol,baileys, jagermaister, campari
Long drinks: Cuba Libre, Aperol spritz, Vodka mere/portocale, Whisky Cola, Gin Tonic, Campari orange
Vin alb Sauvignon Blanc - Aurelia Visinescu Gama Karakter
Vin Roze - Aurelia Visinescu Gama Karakter
Vin rosu Carbenet Sauvignon - Aurelia Visinescu Gama Karakter
Pepsi, Mirinda, 7up, apa tonica
Prigat de portocale, piersici, mere
Apa plată, apa minerală
Cafea espresso
Selecție ceai

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE