Urmărește-ne în Social Media

blues, pop, rock

Revelion 2020 în Parcul Titan

Poster eveniment Revelion 2020 în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice, iar pentru 2020 le pregătește bucureștenilor un eveniment special: "O noapte la superlativ!". Pe 31 decembrie, publicul este invitat în Parcul Titan să ia parte la petrecerea de întâmpinare a noului an. Organizatorii au pregătit un eveniment complex, plin de culoare, cu artiști îndrăgiți și jocuri impresionante de lumini. La superlativ va fi și spectacolul de focuri de artificii de la miezul nopții!

Accesul la eveniment este gratuit

Revelionul 2020 este construit, din punct de vedere artistic, ca un periplu prin stiluri muzicale diferite. Numitorul comun este dat de influențele adăugate acestor stiluri, care au evoluat, odată cu societatea românească, în context global. Fiecare artist abordează un stil propriu, dar care a evoluat de-a lungul timpului, în mod distinct și specific. Oamenii tind să asculte aceeași muzică, să aibă aceleași obiceiuri, să creadă în aceleași norme și valori morale. În același timp, din fericire, păstrăm tradițiile proprii și identitatea culturală.

În acest context, Revelionul 2020 este un eveniment în care vor fi aduse în prim plan valori universal valabile, așa cum sunt ele ilustrate muzical de artiștii invitați, muzicieni importanți din muzica românească: Diana Matei și Taraful Cleante, Mirela Vaida & Band, Ad Libitum Voices, Nightlosers, Bosquito, Puya, Holograf și Cargo.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 decembrie 2019. Ref #129967

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.