Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Revelion 2020 IAȘI la Piața Palatului Culturii din Iași

Raportează erori Data: marți, 31 decembrie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc: Organizator: Primăria Municipiului Iași Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cu ocazia trecerii în Noul An, Primăria Municipiului Iași își propune să le ofere ieșenilor tradiționalul concert de Revelion. Însoțit de focuri de artificii, concertul de Revelion va avea loc în Piața Palatului Culturii, de la ora 21.00. Artiștii vor avea un recital de minimum 45 de minute, cu excepția lui Ovidiu Lipan Țăndărică, care va cânta 15 minute.

Intrarea este liberă!

Artiștii care vor concerta la Iași de Revelion 2020

  • Irina Rimes
  • trupa Hara
  • Ovidiu Lipan Ţăndărică
  • trupa No Stress
  • mai mulți artiști ieșeni

Focurile de artificii vor avea loc în zona Palatului Culturii. Acestea vor fi sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute. Vor fi trase cel puțin 2000 lovituri, iar înălțimea exploziilor pe cer va atinge chiar și 130 de metri.

Publicul se va putea bucura de programul artistic, scena fiind dotată cu o instalație de lumini și un sistem video compus din două ecrane laterale.

Vezi mai multe știri și materiale despre HaraIrina RimesOvidiu Lipan Ţăndărică

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE