Urmărește-ne în Social Media

pop

Revelion 2020 IAȘI

Poster eveniment Revelion 2020 IAȘI

Cu ocazia trecerii în Noul An, Primăria Municipiului Iași își propune să le ofere ieșenilor tradiționalul concert de Revelion. Însoțit de focuri de artificii, concertul de Revelion va avea loc în Piața Palatului Culturii, de la ora 21.00. Artiștii vor avea un recital de minimum 45 de minute, cu excepția lui Ovidiu Lipan Țăndărică, care va cânta 15 minute.

Intrarea este liberă!

Artiștii care vor concerta la Iași de Revelion 2020

  • Irina Rimes
  • trupa Hara
  • Ovidiu Lipan Ţăndărică
  • trupa No Stress
  • mai mulți artiști ieșeni

Focurile de artificii vor avea loc în zona Palatului Culturii. Acestea vor fi sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute. Vor fi trase cel puțin 2000 lovituri, iar înălțimea exploziilor pe cer va atinge chiar și 130 de metri.

Publicul se va putea bucura de programul artistic, scena fiind dotată cu o instalație de lumini și un sistem video compus din două ecrane laterale.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 decembrie 2019. Ref #130386

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.