Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Revelion 2020: Golan, Moonlight Breakfast, Șuie Paparude, UFe și Alt Om la Arenele Romane

Raportează erori Data: marți, 31 decembrie 2019Ora de incepere: 00:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 31 decembrie, la Arenele Romane din București ești așteptat la o petrecere muzicală de întâmpinare a noului an. Golan, Moonlight Breakfast, Șuie Paparude, Ufe și Alt Om vor încânta publicul cu piesele lor.

Line-up Revelion 2020 la Arenele Romane:

  • Golan
  • Moonlight Breakfast
  • Șuie Paparude (Michi & Dobrică)
  • Ufe
  • Alt Om

Bilete Revelion 2020 la Arenele Romane:

  • Earlybird - 89 lei (primele 200 de locuri)
  • Presale - 99 lei (până la 30 noiembrie 2019, în limita a 600 de locuri)
  • Regular Sale -119 lei (până la 31 decembrie 2019)
  • La intrare - 139 lei

Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Aceștia au show-uri spectaculoase unde îmbină instrumentele live, cu sampling și DJ-ing, având un sound aparte, visător, dar antrenant în același timp.

Creațiile membrilor trupei sunt dovada faptului că abilitatea muzicală îmbinată cu pasiunea și implicarea totală poate genera un melanj unic de sunete eclectice. Folosindu-se atât de instrumente live, cât și de sample-uri pentru partea de live DJ'ing, trupa aduce o atmosferă proaspătă și o abordare caldă, umană a muzicii electronice actuale.

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Trupa a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro". Prin mix-ul sofisticat de electro, beat, nu-jazz și swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) și Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Șuie Paparude și-a câștigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Succesul lor nu a dus la plafonarea artistică, ci dimpotrivă, a motivat un update permanent și căutarea continuă a unui vibe creativ pozitiv. Hauteculture, Bean şi Michi și-au delectat fanii numeroși și variați fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep.

UFe și-a început cariera în 2004, muzica sa fiind marcată de o explozie de influențe și genuri. De la ritmuri africane, la sunetul latino-american, trecând prin jazz, funk, ajungând până la hip-hop și electronic, UFe și-a construit un repertoriu vast.

Alt Om este Vlad Roșeanu, DJ ce a apărut pe scena muzicală în 2010. Muzica sa este extrem de diversă, de la electronic la funk și disco sau break beat, house și techno. A participat la festivaluri precum B’estfest, Electric Castle sau Full Moon Live și a împărțit scena cu DJ-i precum Featurecast, Stickybuds, Kraftykuts, Atomic Hooligan, Jon Kennedy, Borrowed Identity, San Soda, The C90’, Zed Bias sau Delano Smith.

Vezi mai multe știri și materiale despre AltomGolanMoonlight BreakfastȘuie PaparudeUFE

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE