Urmărește-ne în Social Media

folk, rap, pop

Revelion 2019 în Sectorul 3: "Liberi sub cerul liber"

Poster eveniment Revelion 2019 în Sectorul 3: \"Liberi sub cerul liber\"

Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice, iar pentru intrarea în anul 2019 a pregătit un program special:  "Liberi sub cerul liber". Revelionul din Sector 3 va avea loc în Parcul Titan, de la ora 19.00 și va fi prezentat de Răzvan Simion.

Accesul la Revelion 2019 Sector 3 este liber.

Organizatorii au pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artiști importanți ai scenei românești.

Artiștii care vor cânta de Revelion 2019 în Parcul Titan din Sectorul 3

 • Alifantis & ZAN
 • byron
 • Lidia Buble
 • Silviu Biriș
 • ROA
 • Vunk
 • Adrian Naidin
 • Mihai Mărgineanu
 • Paraziții
 • Carla’s Dreams

La miezul nopții, va avea loc un impresionant spectacol cu focuri de artificii, cu durata de 8 minute.

În noaptea de 31 decembrie, bucureștenii din Sectorul 3 sărbătoresc 3 decenii de libertate. După “Umplem iarna de culoare”, “Revelion în jurul lumii” și “Noaptea albă a dorințelor”, au urmat “O noapte de 10” și #100șiLaMulțiAni, eveniment care a marcat trecerea în anul 2018, anul Centenarului Marii Unirii.

Revelionul 2019 aduce în prim plan ideea de libertate, anul 2019 fiind anul în care se împlinesc 30 de ani de la un moment definitoriu pentru istoria României contemporane, Revoluția din decembrie 1989.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 decembrie 2018. Ref #120002

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.