Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Revelion 2016 în Piața Mare

Revelion 2016 în Piața Mare din Sibiu

Trecerea dintre ani de la Sibiu va fi sărbătorită în Piața Mare începând cu ora 22:00, iar de data aceasta se anunță o tematică retro. Cei care vor urca pe scenă sunt Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Adrian Romcescu și Riff. Invitatul special al serii este Francesco Napoli.

La miezul nopții va avea loc un spectacol de lasere, lumini și confeti care vor marca trecerea în noul an. Programul Revelionului 2016 va fi prezentat de Silvia Dumitrescu şi Florin Apostol.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 decembrie 2015. Ref #85651

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.