Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Revelion la Palat

afis-revelion-2016-bucuresti-palatul-parlamentului

Vă invităm la una dintre cele mai exclusiviste petreceri care vor avea loc în ultima noapte din an - „Revelion la Palat”. Petrecerea va începe de la ora 19.30 și va avea loc la Palatul Parlamentului din București. Anul acesta a venit rândul unei tematici extrem de nobile: Rege sau Regină, Prinț sau Prințesă pentru o noapte.

Puteți deveni orice personaj doriți de Revelion, așa că vă invităm să vă costumați. În plus, maestrul de ceremonii al evenimentului vă poate introduce în Sala de Bal, anunțându-vă printr-un titlu oficial regal sau nobiliar ales de dumneavoastră.

Meniurile sunt selectate și inspirate din evenimente regale celebre, programul artistic completând atmosfera regală pentru dumneavoastră. Așa că în noaptea de revelion vor cânta Loredana Groza și Popas Band, iar distracția va fi întreținută de DJ și VJ, alături de baletul IUNO Dance, care va fi prezent tot timpul nopții.

Bilete Revelion la Palat 2016

  • Categoria Basic - 553 lei
  • Categoria Standard - 774 lei
  • Categoria Premium - 995 lei
  • Categoria VIP -1326 lei

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 decembrie 2015. Ref #85348

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.